Tel: 031-789 00 90 | info@prizta.se

Arbeta på Prizta

Vi på Prizta önskar dig välkommen att bli en del av ett av Sveriges största nätverk för professionella inom El, Fastighet, FM, Bygg och Processindustrin. Oavsett var du befinner dig i karriären är det alltid en bra idé att registrera CV eller söka uppdrag hos oss – vi hjälper dig att bredda din erfarenhet och knyta värdefulla kontakter ute i arbetslivet.
Vi ger dig ett brett urval av jobb – oavsett om du vill arbeta som uthyrd eller vill bli rekryterad till ett annat företag. Bland våra kunder hittar du många av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare som verkar inom El, Fastighet, FM, Bygg och Processindustrin.

Vi på Prizta är övertygade om att ett rekryterings- och bemanningsbolags främsta tillgång är dess medarbetare. Vi arbetar därför målmedvetet för att all personal ska känna sig motiverade och engagerade. Vi söker ständigt efter medarbetare med stark drivkraft, flexibilitet och stort engagemang i sitt arbete. Varje år har vi tusentals kontakter med näringslivet, vilket förstås ger dig goda chanser att hitta drömjobbet via oss!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och ingår i Almega som är medlem i Svenskt Näringsliv. Vi har även kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet. Våra anställda omfattas därmed av kollektivavtalets villkor för bemanningsbranschen, till exempel vad gäller försäkringar, pension och semester. Det innebär att vi uppfyller högt ställda krav som bl.a. omfattar etiska regler, kollektivavtal, jämställdhetsplan, ansvarsförsäkring och allmänna leveransvillkor.

Du finner två typer av jobb här på vår webbplats. Dels finner du annonser om jobb hos våra kundföretag, där vi på Prizta sköter rekryteringsprocessen för kundens räkning, men där du blir anställd hos kundföretaget. Dels finner du annonser om så kallade konsultuppdrag. Även här kommer du att arbeta hos något av våra kundföretag, men då som inhyrd för kortare eller längre tid. I det fallet är du anställd av Prizta, och det är alltså vi som blir din arbetsgivare.