Tel: 031-789 00 90 | info@prizta.se

Kundreferenser

Bild saknas

Mats Nylén, Regionchef – Fastighetstjänster Teknik & Energi Region Syd
ISS Facility Services AB

“Vi har anlitat Prizta sedan start då vi har väldigt god erfarenhet av hur Pernilla, grundaren av bolaget, har arbetat tillsammans med oss. Det är smidigt att jobba med Prizta, de är snabba och deras process gör det enkelt för oss att hitta bra kandidater.”
Anders Wittenstam, Local Planer på Coor Service Management

Anders Wittenstam, Local Planer på Coor Service Management

“Prizta är ett ansvarstagande rekryteringsföretag som tillmötesgår och sätter våra önskemål i fokus. Prizta arbetar proaktivt, är lyhörda och förstår våra behov och kommer med handplockade kandidatförslag. De är snabba och är klockrena på att plocka fram den kompetens vi för tillfället efterfrågar.”
Bild saknas

Henrik Lewerentz, Avdelningschef på Bravida

“Prizta är oerhört lätta att ha att göra med och det är snabba puckar när man behöver hjälp. Ett stort kunnande inom vår branch och förmågan att hela tiden hitta kompetenta medarbetare är ett stort plus i kanten.”
Bild saknas

Matz Bryngelsson, Projektledare på Bergendahls El Gruppen AB

“För oss erbjuder Prizta en väldigt bra helhetslösning. Personalen har med sig utrustning och kommer i arbete omgående, vilket är oerhört tidseffektivt. Vill vi sedan anställa en konsult är det aldrig några problem. För oss är det viktigt att det företag vi tar in personal via förstår våra behov och är väl insatt i vår branch, vilket jag tycker Prizta definitivt är.”

Tomas Davidsson, VD på El-Otto AB

Tomas Davidsson, VD på El-Otto AB

“Vi valde Prizta på grund av deras väldigt goda rykte. De levererar alltid i tid och med en hög kvalité på personalen. För oss är inte Prizta bara en leverantör i mängden, de är en pålitlig och ansvarstagande samarbetspartner.”