Tel: 031-789 00 90 | info@prizta.se

Medarbetarreferenser

Bild saknas

Anna Arvidsson

“Jag trivs jätte bra på Prizta där jag snabbt har fått en bra relation till Pernilla Embertsdotter. Den tjänst jag blev erbjuden trivs jag oerhört bra på och har gjort ända från start. Prizta är både proffesionella, positiva och ödmjuka i sitt bemötande. Tar sig alltid tid och är noga med att man ska trivas och att det ska kännas rätt från bådas håll. Dom är även noga med att visa att man som uthyrd konsult är en viktig del av Företaget. Alltid tillmötesgående när man kommer med frågor och funderingar. Prizta har varit fantastiskt bra på att uttrycka sin uppskattning för det bra arbete jag utför hos kunden. Känner mig trygg som uthyrd konsult hos dem!”
Bild saknas

Bjarne Sandström

“Jag laddade upp mitt CV på Priztas hemsida och blev snabbt kontaktad av Anders Engelin som erbjöd mig en tjänst som jag stortrivs med. All kontakt jag har med de som arbetar internt på Prizta är mycket positiv och andan är att allt i alla lägen går att lösa.”
Bild saknas

Martin Uppström

“Jag trivs mycket bra på Prizta och det känns väldigt tryggt att de har full koll på alla avtal. Bemötandet jag får från de som jobbar internt är oerhört bra och det känns som man är en viktig del i maskineriet. Jag har fått möjligheten att utvecklas som individ och fått chansen att vara hos mycket bra kunder och arbetsplatser.”
Bild saknas

Per-Inge Berg

“Jag har arbetat på Prizta sedan mitten av Januari.
Att jag valde Prizta är en ren tillfällighet. De ringde upp mig när jag precis anmält mig som arbetslös.
Jag trivs bra därför att det fungerar bra.”
Bild saknas

Hans Hovrat

“Jag sökte en tjänst som drift och underhålls tekniker på Borås Energi.
Den här tjänsten gick via Prizta eftersom de har hand om rekryteringen.
Sände i min CV och är nu provanställd på Borås Energi. Min uppfattning om Prizta är att de kan sitt jobb, svarar snabbt på mail och går alltid att nå på telefon om man har frågor man behöver ha svar på.”
Bild saknas

Hamid Jamarani

“Jag har jobbat på Prizta i ungerfär i ett år och det är underbart att vara en del av en stor familj där alla spelar en viktig roll. Det är en otroligt positiv attityd och man får ett varmt bemötande. Det är som en slags “det löser vi” mentalitet över hela företaget och det gör det väldigt roligt att jobba.”
Bild saknas

Anders Berggren

“Prizta svarade snabbt på min spontanansökan och började direkt leta efter jobb till mig vilket kändes väldigt bra. Prizta har ett stort kontaktnät och jobbar hårt för att matcha varje individ mot ett jobb som de kan trivas och utvecklas på vilket betyder mycket för mig som anställd.”
Joakim Hultbäck

Joakim Hultbäck

“Jag fick erbjudande av Prizta att börja hos en av deras kunder och kände direkt att det var rätt för mig. Jag har en väldigt bra kontakt med de som jobbar internt på Prizta och har alltid fått ett mycket bra bemötande av de kunder jag har varit ute och arbetat hos. Prizta är inte som alla andra bemanningsföretag.”
Ernst Hupke

Ernst Hupke

“När jag kom till Sverige så sökte jag en del arbeten och blev kontaktad av Prizta. Jag är vid sidan av mitt jobb konstnär och det har fungerat fantastiskt bra tillsammans med mitt jobb på Prizta. Personalen uppskattar mig och jag älskar att få möjligheten att vara runt på olika företag och träffa nya människor. Det blir aldrig tråkigt!”