Tel: 031-789 00 90 | info@prizta.se

  Nyheter

 • Barona Human Resources AB förvärvar Prizta Rekrytering & Bemanning AB (20/6/2019)

  Barona Human Resources AB har förvärvat 100% av aktierna i Prizta Rekrytering & Bemanning AB den 7 juni 2019.


  Transaktionen kommer inte att ha några effekter på:

  – Anställningsvillkor, anställningskontrakt eller löner för Prizta´s anställda
  – Kundkontrakt, ansvarshantering eller fakturering
  – Varumärken (både Prizta och Barona kommer att fortsätta som oberoende varumärken)
  – Organisation och operativ förvaltning av Prizta


  Det finns en mycket bra kompetensmatchning mellan Barona och Prizta, och transaktionen gynnar både företagens övergripande tillväxtplaner och mål.


  Som en ansedd lokal tjänsteleverantör erbjuder Prizta lokal marknads- och kundinsikt och expertis. Barona kan i sin tur erbjuda en bredare serviceportfölj, som rekryteringsmarknadsföring, internationell rekrytering, relocation och ett internationellt nätverk.


  Prizta och Barona kommer från och med nu ha ett nära samarbete kring kunder. Det förväntade resultatet är ökad förmåga både när det gäller nordiska karriärmöjligheter för anställda och ett bredare tjänsteutbud till kunderna – utan att förlora den lokala kompetensen.

  barona_se_prizta2


  För ytterligare information kontakta:
  Barona Human Resource Services AB: Johanna Mix, johanna.mix@barona.se, +46 852 520 509
  Prizta Rekrytering & Bemanning AB: Mattias Samuelsson, mattias.samuelsson@prizta.se, +46 76 326 27 71


  Barona
  Barona är en internationell koncern med verksamhet i nio länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Genom nya och kreativa metoder hittar vi rätt medarbetare med rätt profil för våra kunders behov. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Vår verksamhet styrs av värderingarna mod, ansvar, frihet och samarbete. Vi hittar nya arbeten till över 30 000 personer varje år och med över 700 experter inhouse tillhandahåller vi tjänster inom rekrytering, bemanning, outsourcing, karriärvägledning såväl som utveckling av digitala plattformar som stödjer alla delar inom ovan nämnda tjänsteområden . Baronas intäkter uppgick år 2018 till 364 miljoner euro.


  Prizta
  Prizta Rekrytering & Bemanning AB grundades 2006 av Pernilla Embertsdotter. Prizta har sitt kontor i Mölndal/Göteborg och har framförallt levererat sina tjänster i Göteborg med omnejd. Prizta är specialister på att rekrytera och hyra ut personal inom yrkeskategorier på både taktisk och operativ nivå inom områdena El, Fastighet, Facility Management, Bygg och Processindustri. Prizta har idag ca. 80 konsulter inom dessa områden. 2018 uppgick Prizta´s intäkter till 60 miljoner svenska kronor.

 • Jernbro och Prizta Rekrytering & Bemanning har signerat samarbetsavtal (25/11/2015)

  Jernbro och Prizta Rekrytering & Bemanning har per 1 september 2015 signat ett rikstäckande samarbetsavtal i Sverige avseende personalrekrytering och personaluthyrning. 

  Jernbro (tidigare Coor Industrial Service Group AB) valde att teckna ett rikstäckande avtal på grund av många års samarbete med Coor Service Management.

 • Sodexo och Prizta Rekrytering & Bemanning i samarbete (20/11/2015)

  Sodexo och Prizta Rekrytering & Bemanning har den 1 september 2015 signat ett rikstäckande  samarbetsavtal i Sverige avseende personalrekrytering och personaluthyrning samt rikstäckande avtal i Danmark avseende personalrekrytering.

  Sodexo valde Prizta för sina nichade och specialiserade områden inom FM och Fastigheter.

 • Alliance+ och Prizta Rekrytering & Bemanning (15/9/2015)

  Alliance+ och Prizta Rekrytering & Bemanning har den 1 september 2015 signat ett rikstäckande samarbetsavtal avseende rekrytering och personaluthyrning.

  Alliance+ har i sin strävan att bli nordens ledande FM-bolag önskat att ingå ett strategiskt samarbete med Prizta som är specialiserat inom FM, Fastigheter, El, Bygg och Processindustri.

 • Coor Service Management och Prizta Rekrytering & Bemanning har per 1 juli 2015 signat ett rikstäckande samarbetsavtal (5/7/2015)

  Coor Service Management och Prizta Rekrytering & Bemanning har per 1 juli 2015 signat ett rikstäckande samarbetsavtal i Sverige avseende personalrekrytering och personaluthyrning. Prizta har under 9 år levererat samma tjänster till Coor i Västra Götaland. 

  Coor Service Management valde att utöka sitt lokala avtal till ett rikstäckande avtal främst för framtagandet av kvalitativa kandidater, snabb leverans av kandidater och flexibilitet vid förändring av behoven. Sist men inte minst den nischade inrikting som Coor befinner sig inom.

 • Vi lanserar två nya tjänster! (3/7/2015)

  Vi lanserar två nya tjänster, nämligen Begränsad search och Second opinion. Dessa tjänster är ett komplement till företag som idag helt eller delvist utför sina rekryteringar internt. Företagen behöver med andra ord inte att betala för ett all-inclusive paket utan kan ta hjälp av Prizta för kvalitetssäkring av företagets rekryteringsprocess.

  Ytterligare information tjänster finner du du här!.

 • Nytt avtal (15/6/2015)

  Vi har tecknat nytt avtal med Stanley Security. Avtalet avser rekryteringar och bemanning av bl.a. regionchefer, produktionschefer, projektledare och servicetekniker.

  “Avtalet har kommit tillstånd efter rekommendation från nöjda kunder.”

 • Ny hemsida! (21/4/2015)

  Idag har vi lanserat ny hemsida för Prizta Rekrytering & Bemanning. 

  Syftet är att underlätta för kandidater att leta upp vår lediga tjänster, enklare och snabbare tillgång för information för våra samarbetspartners och blivande samarbetspartners.

  Vår hemsida är dessutom anpassad för mobiltelefon, Ipad och liknande elektronisk utrustning.

  Du är välkommen att botanisera på vår nya hemsida. 

 • Utökat samarbete med Trafiksystem Väst (14/4/2015)

  Trafiksystem Väst och Prizta Rekrytering & Bemanning har idag kommit överens om ett utökat samarbete avseende rekrytering av personal på operativ och taktisk nivå.

  ”Pontus Jacobsson, VD Trafiksystem berättar att det har funnits ett samarbete i många år med Prizta avseende bemanning av montörer. Pontus uppskattar Priztas kvalitet på kandidater, snabbt att kunna få en medarbetare på plats och flexibiliteten att kunna anställa personal som är inhyrda. Pontus ser därför ett utökat samarbete  avseende rekrytering som en naturlig utveckling av ett givande samarbete”.

 • Nya ramavtal (31/3/2015)

  Vi har tecknat nytt rikstäckande avtal med ISS. Avtalet avser rekryteringar och bemanning bl.a. fastighetstekniker, serviceelektriker, driftchef, driftingenjör, driftsamordnare. Vi ser fram emot ett givande ömsesidigt samarbete! Vi har dessutom förlängt ett rikstäckande avtal sedan 2007 med Dalkia. Avtalet avser båda rekryteringar och bemanning bl.a. platschefer, administratörer och alla typer av tekniker. Vi är oerhört stolta och tackar för fortsatt förtroende!