Tel: 031-789 00 90 | info@prizta.se

Vi som jobbar på Prizta

mattias

Mattias Samuelsson, VD/Ekonomiansvarig

Mattias är utbildad ekonom och har bakgrund som Ekonomichef och Auktoriserad redovisningskonsult. Han har arbetat med ekonomi i drygt 10 år inom olika branscher.Som person är Mattias driven och engagerad och försöker hitta lösningar på allt. Han drivs av att effektivisera och utveckla saker till det bättre.

Fritiden spenderar Mattias med att snickra på sitt hus, träna samt vistas i naturen.

pernilla

Pernilla Embertsdotter, Senior researchkonsult

Pernilla grundade Prizta Rekrytering & Bemanning AB år 2006. Hon har över 15 års erfarenhet av rekrytering och HR-frågor, har arbetat som VD, personalchef och rekryteringskonsult mot flera större organisationer.

Som person är Pernilla kreativ, entusiastisk och lösningsorienterad. Hon har stor branschkännedom inom El, Fastighet, FM, Bygg och Processindustri och brinner för att göra Prizta till den bästa samarbetspartnern.

Pernillas fritidsintressen är träning, skidåkning, natur- och båtliv.

Camilla Arvidsson

Camilla Arvidsson, Konsultchef

Camilla har över 8 års erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen där hon har arbetat både som rekryteringsansvarig och konsultchef på kollektivsidan.

Som person är Camilla engagerad, lyhörd och ansvarstagande, med en passion för att matcha ut rätt person på rätt plats och hitta rätt lösning för både kund och medarbetare.

Fritiden tillbringar hon gärna med sin familj och sina två hundar.

Ann-Kristin Wetteskog

Ann-Kristin Wetteskog, Försäljningschef